ATO ve AtlasVet Veteriner Ecza Deposu iş birliği: Sertifikalı program...

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde ve AtlasVet Veteriner Ecza Deposu iş birliğinde düzenlenen program, hayvan hakları, sokak hayvanları, veteriner hekimler günü ve klinik veteriner hekimlerin işletme kapasitelerinin geliştirilmesi gibi önemli konuları ele alacak. Program, sektörde faaliyet gösteren çeşitli paydaşların katılımıyla gerçekleşecek.

ATO ve AtlasVet Veteriner Ecza Deposu iş birliği: Sertifikalı program...
Yayınlanma:

Program katılımcıları arasında, veteriner fakültelerinden akademisyenler, veteriner oda başkanları, belediyelerin veteriner işler müdürlüklerine bağlı veteriner hekimler, klinik veteriner hekimler, veteriner teknikerler ve veteriner sağlık hizmetleri sektöründe çalışan personel bulunacak.

SERTİFİKALI PROGRAM

Programın içeriği açılış konuşmalarının ardından, sektörde uzman veteriner hekimler ve akademisyenler tarafından katılımcılara sunumlar yapılacak. Ayrıca, katılımcılara sektördeki gelişmeler ve yeni ürünler hakkında el kitapçığı ve broşürler dağıtılacak.

Konferans salonunun çıkışında kurulacak olan standlarda, veteriner sağlık hizmetleri alanında kullanılan ürünlerin tanıtımı yapılacak ve katılımcılar bu ürünler hakkında bilgi edinebilecekler.

Program sonunda, tüm katılımcılara Ankara Ticaret Odası ve AtlasVet Veteriner Ecza Deposu tarafından sertifika verilecek. Bu sertifika, katılımcıların programdan sağladıkları bilgi ve deneyimlerin resmi bir belgesi olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.