Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, dernek temsilcilerini ağırladı

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali sebebiyle teşekkür ziyaretine gelen dernek temsilcilerini Belediyede ağırladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, dernek temsilcilerini ağırladı
Yayınlanma:

Ankara'nın Çubuk Belediyesi, bu yıl da 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne ev sahipliği yaptı. İlçenin tanıtımına ve ekonomisine önemli katkısı olan festival, her yıl geniş katılımlarla gerçekleşiyor. Çubuk'la özdeşleşen turşu ise herkesin beğenisini kazanıyor.

cubuk2.jpg

DERNEKLER TEŞEKKÜR ETTİ

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali sebebiyle teşekkür ziyaretine gelen ÇubukAbad 1402 Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Tuğluca ve yönetimini Belediyede misafir etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Demirbaş, "6. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali sebebiyle teşekkür ziyaretine gelen ÇubukAbad 1402 Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Tuğluca ve yönetimini Belediyede misafir ettik. Nazik ziyaretleri ve festival sürecinde sağladıkları katkı için bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.