Çubuk'ta Yeniden Refah Partisi Adayı Erdoğan, dengeleri değiştirdi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 14 gün kala Çubuk'tan gelen anket sonucu tüm dengeleri değiştirdi. Cumhur İttifakı Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş ile Yeniden Refah Partisi Adayı Mustafa Erdoğan arasındaki rekabet kızıştı. İşte dikkat çeken anket sonucu...

Çubuk'ta Yeniden Refah Partisi Adayı Erdoğan, dengeleri değiştirdi
Yayınlanma:

DEĞERLENDİRME: ADEM YAVUZ IRGATOĞLU

Ankara'da yerel seçim çalışmalarının kıran kırana geçtiği ilçelerden biri olan Çubuk'ta dikkat çeken bir anket sonucu yayınlandı.

Halkın Seçimi Araştırma Şirketi, tarafından 24 bin kişi ile Bilgisayar Destekli Sesli Telefon Anketi (ACTI) yöntemiyle geniş kapsamlı bir anket yapıldı.

Halkın Seçimi Araştırma Şirketi, 31 Mart’ta düzenlenecek olan yerel seçim anketinin sonucunu kamuoyu ile paylaştı. Ankete katılanlara "2024 Yerel Seçimlerinde Kime Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?’’ sorusu yöneltildi. Çubuk'taki sonuçlar ise dikkat çekiyor.

hsa.jpg

DEMİRBAŞ MI ERDOĞAN MI?

Mevcut Çubuk Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş karşısında seçim yarışında iddialı olan Yeniden Refah Partisi Adayı Mustafa Erdoğan, aldığı destek ile Ankara'da çokça konuşulan isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

24 bin kişi ile yapılan ankete göre, Yeniden Refah Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan yüzde 35 ile ilk sırada yer aldı. Cumhur İttifakı AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş ise yüzde 33 ile ikinci sırada çıkarken; CHP Adayı Can Kaderoğlu da yüzde 17 ile üçüncü sırada yer aldı.

Anket sonucuna göre, yüzde 10'luk kararsız seçmen ise bir hayli dikkat çekiyor. Kararsız seçmenleri ikna eden adayın seçimde ipi göğüsleyeceği belirtiliyor.

31 Mart akşamı Ankara'da çokça konuşulacak ilçelerden biri Çubuk olacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.