Erdal Beşikçioğlu gündüz belediyede, akşam sahnede

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçim sonuçlarının ardından önceki gün mazbatasını alarak belediye başkanlığı görevine başladı.

Erdal Beşikçioğlu gündüz belediyede, akşam sahnede
Yayınlanma:

Usta oyuncu Beşikçioğlu, uzun yıllar tiyatro, sinema ve dizilerdeki başarılı kariyerinin ardından bu kez belediye başkanı kimliğiyle sahneye çıktı. Tatbikat Sahnesi'nde "Acting" adlı oyunda seyirci karşısına çıkan Beşikçioğlu'na, Fatih Sönmez ve Adem Aydil eşlik etti. Oyunda, oyuncu-yönetmen Robert rolünü canlandırdı.

Beşikçioğlu, belediye başkanı olmasının ardından oyunculuğu bırakmayacağını vurgulayarak, "Sanat hiçbir zaman bırakılamaz, nefes almak gibidir. Nefes almayı bırakamazsınız. Sanatta da böyle bir şey. Sanat, sosyal ve kültürel bir eğitimdir. Bunlar hiçbiri bırakılamaz" dedi.

Adaylık döneminde sanatçı kimliği nedeniyle çeşitli eleştirilere maruz kaldığını hatırlatan Beşikçioğlu, "Part-time belediyecilik mi yapılacak?" eleştirilerine yanıt vererek, "Öyle bir şey yok. Dün geldiniz, seyrettiniz; bir saatlik bir süreç. Bir saat seyircilerimizle buluşuyoruz ve onlarla yaşadığımız o empati durumunu siz de gördünüz. Bunun üzerinde istediğiniz kadar miting yapın, istediğiniz kadar vatandaşınızla toplanın; yarattığı bu empatik vaziyetin hiçbir şekilde karşılığı oralarda bulunamaz. Bunun duygusal birlikteliği çok daha fazla, daha kalıcı ve daha yarınlara taşıyıcı bir yapıya sahiptir. Hobi olarak sanatım devam edecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.