Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu görevi devraldı

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 56,61'ini alarak Etimesgut Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Erdal Beşikçioğlu, görevi Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Satılmış'tan devraldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu görevi devraldı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Belediyede yapılan devir teslim töreninde konuşan Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Satılmış, "31 Mart 2024'te tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde halkımızın milli iradesi yeni bir adayı seçti. Bundan sonra Etimesgut'un Belediye Başkanı sayın Erdal Beşikçioğlu'dur. Bundan sonraki yaşamında Etimesgut'a güzel işler yapmasını temenni ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Demokrasiler de böyledir. Bazen seçilirsin. Bazen kaybedersin. Demokrasinin harman zamanı şu anda bu harmanda da devir Erdal Bey'den tarafa döndü. Biz kendisini tebrik ediyoruz. Başarılar diliyoruz. Yeni yaşamında da hayırlı uğurlu olsun diyerek başarılar diliyorum" dedi.

erdal.jpg

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, "böyle bir onurlu görevi yurttaşlarımız vatandaşlarımız bize layık gördü. Umarım bizde bu masanın bu makamın önemli olduğunu layığıyla yerine getirir, ayrıştırmadan ayırmadan Birlik olarak belediyemizi yağıyla idare etmeye çalışırız. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Cemal Satılmış Beşikçioğlu'na mühürü teslim etti. Mühürün ardından çiçek hediye etti.

erdalbesikcioglu.jpg

Basın açıklamasından önce bir vatandaş Erdal Beşikçioğlu'na şiir okudu.

Devir teslim töreninden sonra basına açıklama yapan Erdal Beşikçioğlu, "Yaklaşık 90 gündür ilçemizin her sokağında her caddesinde vatandaşlarımızla sohbet ettik, tanış olduk ve kendimizi anlattık. Doğru yapmışız demek ki, 90 günün sonunda da böyle bir takdirle gururlandırdılar bizi. Hepsi var olsun, sağ olsunlar. Bundan böyle bilsinler ki, onlarla için sevinen, endişelenen ve onlarla beraber mutlu olan bir başkanları var. Bundan sonra da daha güzel yarınlara ulaşmak için el ele, kol kola yürüyeceğiz. Hepimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.