Gölbaşı Belediyesi çocuklar ve yetişkinler için tiyatro etkinliği gerçekleştiriyor

Gölbaşı Belediyesi, 18 Aralık Salı günü düzenlenen tiyatro gösterimi etkinliğiyle çocuklar ve yetişkinler için keyifli bir deneyim sunuyor.

Gölbaşı Belediyesi çocuklar ve yetişkinler için tiyatro etkinliği gerçekleştiriyor
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek liderliğindeki belediye, tüm yaş grupları için çeşitli projelerle çalışmalarına devam ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, sabah saat 10.30'da 'Bakkal Amca İbiş' oyunu çocuklarla buluşurken, akşam saat 19.00'da Erzurum Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Sosyete' oyunu yetişkin tiyatroseverlere yönelik sunulacak.

tiyatro6.jpg

GÖLBAŞI KÜLTÜR SPOR VE SANATIN BİRLEŞTİĞİ ÖNEMLİ BİR NOKTA

Geleneksel mizah anlayışıyla Gölbaşılı çocukları buluşturan 'Bakkal Amca İbiş' oyunu, Ercan Seval'in yönetmenliğinde sahnelendi. Tek perde şeklinde gerçekleşen tiyatroda, 600 anaokulu ve ilkokul öğrencisi keyifli anlar yaşadı. Akşam ise yetişkinlere yönelik oyunla bir araya gelmekten bahseden Başkan Şimşek, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı. Gölbaşı'nın kültür, spor ve sanatın birleştiği önemli bir nokta olduğunu belirten Şimşek, yapılan etkinliklerle hemşehrilerin sosyalleşmelerine katkı sağlamaya önem verdiklerini ifade etti. Gölbaşı Belediyesi olarak düzenlenen aktivitelerle kadınların gezilerinden, sinema gösterimlerine, çocuklar ve gençler için turnuvalara kadar geniş bir kitleye hitap ettiklerini belirten Başkan, özellikle çocukların sosyalleşmesinin ve bu imkanlardan faydalanmalarının büyük önem taşıdığını söyledi.

tiyatro7.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.