Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne iddialı muhtar adayı: Savaş Memiş

Yaklaşan yerel seçimler öncesi gözler belediye başkan adaylarında olsa da muhtar adaylarının da yoğun seçim çalışmaları hızlandı…

Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne iddialı muhtar adayı: Savaş Memiş
Yayınlanma:

Ankara’da seçim rüzgârı kendini hissettirmeye başladı. Belediye başkan adayları açıklanmaya devam ederken; yerel seçimlerde seçmenden oy isteyecek olan muhtar adayları da saha çalışmalarına hız verdi.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Eymir Mahallesi Muhtar Adayı Savaş Memiş de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Savaş Memiş, “Seçime kadar ayağına gitmediğimiz komşumuz kalmayacak” derken, sokak hayvanı sayısı, ulaşım sorunu ve bozuk yolları ile gündeme gelen Gölbaşı TOKİ’yi ziyaret ederek, bölge halkının taleplerini dinledi.

“GÖLBAŞI TOKİ HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK…”

Mahalle sakinleri ile görüşerek sorunlarını not alan Eymir Mahallesi Muhtar Adayı Savaş Memiş, “Her caddesini, sokağını bildiğimiz TOKİ’nin geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz. Zamanın gerekliliklerini biliyoruz ve sürekli yeniliklerle büyüyen ve gelişen bir Eymir Mahallesi hedefimiz var. Bunu komşularımızla birlikte başarmak istiyoruz. Gölbaşı’nın parlayan yıldızı TOKİ hak ettiği değere kavuşacak. Bunun için 7 gün 24 saat hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Savaş Memiş’in seçim öncesi çalışmaları vatandaşların tarafından takdir görüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.