Kahramankazan'dan öğrencilere jest!

Ankara Kahramankazan'da öğrencilerin ara tatilde vakit geçirebilmeleri adına 2 adet halı saha öğrencilere verildi.

Kahramankazan'dan öğrencilere jest!
Yayınlanma:

Ankara Kahramankazan Belediyesi okulların ara tatile girmesiyle öğrencilerin vakit geçirebilmesi için iki adet halı sahayı öğrencilerin kullanımına sundu.

OĞUZ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kahramankazan'da okulların ara tatile girmesinin ardından yaklaşık 2 ay kadar önce açılan 2 halı saha tatil boyunca öğrencilerin kullanımı için verildi. Futbol seven çocuklar tatil boyunca, halı sahanın keyfini çıkardı.

Futbol oynayan çocukların daveti için bir sitenin futbol sahasına konuk olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da çocuklarla birlikte vakit geçirerek onlarla birlikte eğlendi.

Oğuz, öğrencilerin ara tatilde olduğunu, ve kendilerinin sabahları ve öğleden sonraları site ziyaretleri yaptığını belirterek, bir delikanlının kendisine halı saha maçı teklifinde bulunduğunu ve bunu kabul ettiğini ifade etti. Takımları kurduktan sonra kendisine haber verilmesini isteyen Oğuz, gençlerle birlikte halı saha maçı yaparak onların eğlencesine ortak oldu. Yenmenin veya yenilmenin önemsiz olduğunu vurgulayan Oğuz, önemli olanın onlarla vakit geçirmek olduğunu dile getirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.