Keçiören ve Yenimahalle'de iki gündür devam eden su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi

Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi ve Yenimahalle Şentepe Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada yaşanan su kesintisi vatandaşı isyan ettirdi.

Keçiören ve Yenimahalle'de iki gündür devam eden su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi
Yayınlanma:

İddiaya göre vatandaşlar, ASKİ’yi aradıklarında arızanın giderildiğinin cevabını alıyorlar fakat hala suların gelmediğine dair çok sayıda mesaj geliyor. Bu duruma sosyal medya üzerinden isyan eden vatandaşlar, suların kesilmesinin ardından evlerinde su sıkıntısı yaşamaya başladıklarını belirterek, ASKİ'den bir an önce sorunun çözülmesini talep etti.

yorummm.jpg

SOSYAL MEDYADA SERZENİŞ YORUMLARI ÇOĞALDI

Sosyal medyada bir vatandaş, "Çocukların kıyafeti makinada kaldı. Su gelmezse yarın ne yapacağız acaba? Hafta sonu yapılacak iş mi?" diyerek serzenişte bulundu.

Bir başka vatandaş ise, "ASKİ'yi aradığımızda arızanın giderildiğini söylüyorlar ama hala sular gelmiyor. Bu nasıl bir hizmet anlayışı? Vatandaşların canı hiçe mi sayılıyor?" diye paylaşımda bulundu.

ASKİ, SMS GÖNDEREREK BİLGİLENDİRDİ

ASKİ’den gönderilen SMS'te şu bilgilendirme yapıldı: "Sayın Abonemiz,
Keçiören Etlik Mahallesi Kiraz Sokak'ta meydana gelen arıza giderilmiş ve kademeli olarak bölgeye su verilmiştir. Ancak depoların ve şebeke borularının tam dolarak istenen basınca ulaşması, kullanım yoğunluğu ve kot yüksekliği nedeni ile Keçiören: Şehit Kubilay Yükseltepe, Sancaktepe, Atapark, Esertepe, Ufuktepe, Osman Gazi, Uyanış,Bademlik,23 Nisan,Aktepe ve Adnan Menderes Mahallelerinin üst kotları ile; Yenimahalle: Burç, Kaletepe, Çiğdemtepe ve Barıştepe Mahallelerinin üst kotlarında saat 21.00'e kadar basınç düşüklüğü yaşanabilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum