Kırşehirliler 'Dayanışma gecesi' düzenledi: Cumhur İttifakı'ndan Mamak'ta gövde gösterisi

Kırşehirli Hayati Demir, Hamza Can ve Fahri Ünlü AK Parti Mamak Meclis Üyesi Adayları olarak, 'Kırşehirli Dayanışma ve Birlik Gecesi' düzenledi. Gecede Kırşehir’e özgü halk oyunları oynandı ve sanatçılar sahne aldı.

Kırşehirliler 'Dayanışma gecesi' düzenledi: Cumhur İttifakı'ndan Mamak'ta gövde gösterisi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Asım Balcı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Eski Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Gazi Şahin, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Mamak Kırşehirliler Dernek Başkanı Kani Araz katılım sağladı. Mamak Meclis Üye Adayları, tek tek kürsüye çıkarak seçmenden destek istedi.

12.jpg

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, düzenlenen gece üzerine konuşma gerçekleştirdi, “Bugün Mamak’ta muhteşem bir Kırşehir rüzgârı esiyor. Toplanmamızın sebebi Mamak’ta bulunan Kırşehirlilerimizin beraberlik gecesi olması ve aynı zamanda biraz önce kendilerini kısaca dinlediğimiz Kırşehirli Mamak Meclis Üyesi adaylarımızın gecesi için burada beraberiz. Artık Ankara'da Kırşehirliler tek bir çatı altında Kırşehirli Dernekler Federasyonu çatısı altında birlik beraberlik içerisindeyiz. Bünyemizde 65 derneğimizle Ankara'da Kırşehirlilerle bir arada olmaya çalışıyoruz. Tabii ki sosyal kültürel etkinliklerimizi yürütürken aynı zamanda siyasal etkinliğimizle de bir arada olmak durumundayız. Aday olan meclis üyelerimize Başta Hamza Can olmak üzere tüm adaylara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

hilmi.jpg

“SAYIN BAŞKANA BİZDEN TAM KADRO DESTEK”

Bunlara ek olarak, “Hamza Can kardeşim konuşmasında dedi ki. Babam belediyede işe girince ‘Hadi gidiyoruz Ankara'ya’ dedi. Babası belediyede işe girmiş. Hamza Can da gelmiş. Gecekonduları yıkıp müteahhitlik yapacağım dedi. Genç yaşında kentsel dönüşüme zaten başlamış. Kentsel dönüşüm yapıp gecekonduları yıkıp yeni binalar inşa etmiş ama şimdi başta Hamza Can kardeşim olmak üzere diğer meclis üyesi adaylarımıza da diyoruz ki Mamak'ta sizin bu yapmış olduğunuz güzel çalışmalar yeterli değil. Ne yapmamız gerekiyor? Mamak Belediyesi meclis üyesi olması gerekiyor ve o mecliste Asım Balcı başkanımızla beraber Mamak’ın daha iyi olabilmesi için imar edilebilmesi için çalışmalara imza atmanız gerekir diyoruz. Bunun için ne gerekiyor? Biz Kırşehirlilerin hemşirelerimizin arkasında olması gerekiyor. Asım başkanıma diyoruz ki ‘Sayın Başkan bölgede Kırşehir ile ilgili problem yok. Bizden tam kadro destek . Sana da hayırlı olsun’ diyoruz. Allah birliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin” dedi.

bwraver.jpg

“1999 YILINDAN BERİ KIRŞEHİRLİLERİN DESTEĞİNİ ALDIK”

Önceki dönemlerden Mamak Belediye Başkanlığı yapmış olan Gazi Şahin ve Mesut Akgül konuşma yaptı. Gazi Şahin, “31 Mart'ta yapılacak olan seçimin Mamak’ımız da Ankara'mız da ve ülkemizde başarıyla sonuçlanan hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Bugün Mamak'ta inşallah biz değerli kardeşim Mesut Akgül Bey ile halep selefiz ama öncesinden de aynı kulvarda Mamak'ımıza hizmet noktasında Allah'a şükür ki şu çeyrek asrın içerisinde 20 yılını birlikte göğüsledik. Gerçekten samimi tavrıyla diyorum ki Allah hayırlı uğurlu etsin seçimi almanın ışığı yanmıştır. Hilmi Başkanım bu federasyonda gerçekten ışıkları güzel yapmışsınız. Federasyon üyelerinizi bütün dernek başkanlarını gönülden ve yürekten takdir ediyorum çünkü 1999'dan beri biz Kırşehirlilerin desteğini aldık” dedi.

mesut.jpg

“MECLİS ADAYLARIMIZ SİZE EMANET”

Mesut Akgül ise, “10 yıllık görevimiz süresince gerçekten Kırşehirliler ve tüm Mamaklı hemşerilerimizle bir gönül birlikteliği oluşturduk ve çok güzel hizmetlere imza attık. Nitekim aynı şekilde Gazi başkanımız ki ilk defa 1994 yılında CHP'den burayı alan efsane başkandır. Belediyeye zemin oluşturdu ve devamında bizler görev yapma şerefine nail olduk. 31 Mart'ta da Mamak'ta Cumhur ittifakının adayı olan Asım Balcı kardeşimize Büyükşehirde de Kırşehirlilerimizin gerekli desteği vereceğine, dualarıyla birlikte güç vereceğini yürekten inanıyorum. Meclis adaylarımız da sizlere emanetin. Bizler de sizlere emanet ediyoruz ki Kırşehirliler ne kadar çok oy verirlerse onların seçilme şansı da artacak. Daha fazla meclis üyesi çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

asim.jpg

KIRŞEHİRLİLERE AÇIK ÇEK

Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, “Bütün Kırşehirli hemşehrilerimizin desteğini yanımızda her daim arkamızda kol kola, omuz omuza hissediyoruz. Gece gündüz demeden burada bulunmayan bütün Kırşehirli hemşehrilerimizin de kapısını çalacağız. Elini sıkacağız duasını ve desteğini isteyeceğiz. Ankara'da 25 ilçede Cumhur ittifakının adayı kimse oyumuzu ona verin. Neden? Turgut Altınok başkanımız Keçiören'de efsaneler yazdı. Keçiören’de oturanlar var yaptıklarının tek tek saysak saatler sürer. Büyükşehirde Turgut Altınok’u seçeceğiz ilçelerde de Cumhur ittifakının adayı kimse onu seçeceğiz. Kırşehirli hemşehrilerimiz ne istediyse bizde her daim yanlarında olmaya gayret ettik. Kalbimizde gönlümüzde her zaman size açık olacak. Sözümüz söz. Kırşehir için, hemşehrilerimiz için ne yapmak gerekiyorsa baş göz üstüne. Buradan açıkça söz ve açık çek veriyoruz” dedi.

“MEVCUT BÜYÜKŞEHİR BAŞKANININ YATIRIMI YOK”

Kırşehir ve Ankara Eski Milletvekili Hacı Turan, “Mamak'taki Kırşehirler şu mesajı verdi. Biz her zaman Cumhur ittifakının yanındayız. Biz her zaman sizinle birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Her türlü desteği vereceğiz. 31 Mart akşamına kadar kapı kapı, ev ev iş yeri her tarafı gezeceğiz sıkmadık selam vermedik insan bırakmayacağım herkesten tokalaşacağız. Mevcut CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanının ilçe ilçe programlarını geçen hepsini izledim. Ankara'ya yapılan elle tutulur, Ankara'yı etkileyen bir tane hizmeti yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin son 4 yılda Ankara'ya ilgilendiren bir tane yatırımı yok. ‘Fakire şu kadar gıda yardımı yapıyoruz’ diyor. Geçen yıl Mamak Sosyal Yardımlaşma Vakfı hükümetimiz tarafından nakdi yardım yaptı. Ankara esnafına para kazandırmak için işte hükümetimizin desteğiyle Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Ankara'dan Mamak'a ödenen para 788 milyon 365 bin lira hükümetimiz tarafından Ankara'da Mamak'tan ihtiyacı olan kardeşlerimize dağıtılmıştır. Biz bunu hiçbir yer konuşmadık. Bir elin gördüğünü diğer el görmez” ifadelerini kullandı.

Bunlara ek olarak, “Ankara için her şeyden önemli olan yatırımlardan biri de trafik sorundur. Trafikte sabah akşam görüyorsunuz artık ciddi manada trafik sorunu var. Bunun için ne yaptın diye sorduğun zaman bir metre bile ulaşımla ilgili yatırımı yoktur” dedi.

“BİZLER CUMHUR İTTİFAKI'NIN ÇALIŞKAN VE İŞ YAPABİLEN KADROLARIYIZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, “Bugün bir araya gelerek, Kırşehirli olarak birlikte olduğumuzu ve desteğimizi sunmak için buradayız. . Kırşehir her zaman bize hem yerel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en güçlü desteği verdi. Ankara'da ise birçok sorunla karşı karşıyayız. Belediyenin son beş yılda gerçekleştirdiği projelerin ve hizmetlerin neredeyse olmadığını görüyoruz. Bu durum Başkent Ankara'nın ve vatandaşlarının hak etmediği bir durumdur. Bizler AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın çalışkan ve iş yapabilen kadrolarıyız. İnşallah önümüzdeki dönemde de başkanımızın yanında olacak, Ankara'ya hizmet etmeye devam edeceğiz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.