Mamak'ta coşkulu devir teslim

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, görevi Murat Köse'den devralarak başkanlık makamına oturdu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katıldığı devir teslim töreni miting havasında geçti.

Mamak'ta coşkulu devir teslim
Yayınlanma:

CHP'nin adayı olarak seçimlere giren Veli Gündüz Şahin, Mamak Belediye Başkanlığını kazanarak önemli bir değişim sağladı. Uzun yıllardı AK Partili isimler tarafından yönetilen Mamak Belediyesi, 31 Mart seçimlerinde CHP yönetimine geçti.

Mamak'taki devir teslim törenini "Mamak’a bahar geldi. Mazbatamızı aldık." sözleriyle paylaşan Veli Gündüz Şahin, şeffaflık vurgusu yaptı.

Mansur Yavaş ile Mamak'a hizmet edeceklerini belirten Şahin, paylaşımında şu mesajı verdi:

"Sayın @mansuryavas06 Başkanımızla birlikte Mamak Belediyemizde sizlerle buluştuk. Bizim amacımız Ankara’ya ve Mamak’a hizmet etmek. Şeffaf, dürüst, ilkeli ve okullarda tez konusu olacak Mansur Yavaş Belediyecilik anlayışıyla 64 mahallemizin hepsini eşit gözetip eşit hizmet sunacağız. Mamak’ın Başkanı ben değil siz oldunuz. Sizler benim ailemsiniz."

ÖNDER SAV ZİYARETLERE BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret eden Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, bu sefer de Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Veli Gündüz Şahin, "Geçmiş Dönem CHP Genel Sekreterimiz Sayın Önder Sav, Geçmiş Dönem İzmir Milletvekilimiz Sayın Abdurrezzak Erten ve İlçe Başkanımız Sayın Behçet Akdulum bizleri ziyaret ettiler, hayırlı olsun dilediler. Kendilerine iyi dilekleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

İLK İMZAYI ATTI

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, hafta sonu mesaisinde ilk imzayı attığı anları da sosyal medyasından paylaşarak, Mamak için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.