Mansur Yavaş seçim sonrası ilk ziyareti Toptancı Hali esnafına yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini büyük bir oy oranıyla kazanmasının ardından ilk ziyaretini Yenimahalle ilçesindeki Ankara Toptancı Hali'ne gerçekleştirdi. Yavaş, bu ziyaretinde iftar programına katılarak Toptancı Hali esnafıyla bir araya geldi ve destekleri için hemşehrilerine teşekkür etti.

Mansur Yavaş seçim sonrası ilk ziyareti Toptancı Hali esnafına yaptı!
Yayınlanma:

Ankara Toptancı Hali Başkanı Ceyhan Gündüz'ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin gibi belediye başkanları da katıldı. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Neslihanoğlu, İYİ Parti'nin eski Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da iftara iştirak etti.

yavas4.jpg

Yavaş, programda yaptığı konuşmada, seçim sürecinin son dönemlerinde kendisine yöneltilen çirkin propagandaların vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandığını ve bu iftiraların hiçbirinin kendisine zarar vermediğini belirtti. Ayrıca, halkın beş yıllık hizmetini onaylamasıyla birlikte, Ankara'nın vatandaş odaklı ve gerçek ihtiyaçlarına cevap verebilen bir belediyecilik anlayışına sahip olduğunu vurguladı.

yavas3.jpg

Mansur Yavaş, yaptığı çağrıda, seçilen diğer ilçe belediye başkanlarına da Ankara için birlikte çalışma teklifinde bulunarak, vatandaşların dertlerini birlikte çözmeyi hedeflediklerini ifade etti. Esnafın desteğini ve katılımını önemsediğini belirten Yavaş, onların her zaman yanında olacağını ve taleplerini dikkate alacağını vurguladı.

Ankara Toptancı Hali Başkanı Ceyhan Gündüz de Yavaş'a teşekkür ederek, kendisinin her zaman esnafın yanında olduğunu ve desteklerinden dolayı minnettar olduklarını dile getirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.