Muhtardan Çankaya Belediyesine çağrı: Dilekler Mahallesi'nin alt yapı sorununu çözün!

Dilekler Mahallesi muhtarı Çetin Yüce, Dilekler Mahallesi'nin alt yapı, ulaşım, yol ve otopark gibi birçok sorunu olduğunu kaydederek, "Yetkililere sesleniyorum: Alt yapı sorununu çözün." dedi.

Muhtardan Çankaya Belediyesine  çağrı: Dilekler Mahallesi'nin alt yapı sorununu çözün!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara'nın Kurtuluş semtinde Dilekler Mahallesi'nde Dilekler Çankaya Evi, 50. Yıl ve Dilekler Mahalleleri’ne hizmet edecek.

17 Aralık 2022 yılında temeli atılan Dilekler Çankaya Evi'nin yapımı tamamladı.

whatsapp-image-2023-09-15-at-13-18-17-1.jpeg

23 Eylül tarihinde ise Dilekler Çankaya Evi mahalleliye hizmet vermeye başlayacak.

Dilekler Mahallesi muhtarı Çetin Yüce, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada, Dilekler Mahallesi'ne Dilekler Çankaya Evi'nin kazandırılmasını mahalleliyi çok sevindirdiğini söyledi.

whatsapp-image-2023-09-15-at-13-18-44.jpeg

Yüce, "Mahallemizde çok sayıda öğrenci var, ev kadını var. Bu hizmetten çok memnunuz. Öğrenciler ve kadınlar için çok güzel bir hizmet ama çok gecikmiş bir hizmet aynı zamanda. Daha önceden bu mahalleye Çankaya Evi kazandırılmalıydı." dedi.

whatsapp-image-2023-09-15-at-13-18-37.jpeg

MUHTAR YETKİLİLERE SESLENDİ: ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZÜN

Muhtar Yüce, Dilekler Mahallesi'nin alt yapı, ulaşım, yol gibi birçok sorunu olduğunu kaydederek, yetkililere seslendi.

Mahallenin 2003 yılında kentsel dönüşüm kararı alındığını ve kentsel dönüşüm çalışmalarının daha bu sene başladığını aktaran Yüce, "Gecekondular temizlendi. Molozlar temizlenmedi. Ulaşım sıkıntımız var. Yollar kapalı. Bu sorunlar devam ediyor. Bekliyoruz. Mahalle sakinlerimiz bu durumdan oldukça mustarip. Alt yapı sorunumuz var. Yollarımız bozuk. Araçlar zor geçiyor. Bu sorunların bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Yetkililere sesleniyorum: Alt yapı sorununu çözün. Bir an evvel." ifadelerini kullandı.

MAHALLENİN DİĞER SORUNLARI

Yüce, mahallenin bir başka öncelikli beklentisinin ise otopark sorunu ve başıboş mahallede gezen sokak köpekleri olduğunu da kaydetti.

Yüce, "Köpek sorununu çözemiyoruz. Sürü şeklinde geziyorlar. Yetkilere de bu durumu aktardık ama çözüm bulamadık. Mahallemizde hayvan severlerin sayısı da çok fazla. Ama bu köpeklerde vatandaşları tedirgin ediyor." diye konuştu.

whatsapp-image-2023-09-15-at-13-18-58.jpeg

DİLEKLER ÇANKAYA EVİ

3 katlı, bin metrekare kullanım alanı, içinde Taziye Evi, Bahar Evi, kütüphane, dersliklerin olacağı, mimarisi ve projesiyle bölgeye çok değer katacak olan Dilekler Çankaya Evi, 50. Yıl ve Dilekler Mahalleleri’ne hizmet edecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.