Peçenek Mesire Alanı hizmete açılıyor!

Altındağ'ın gözde dinlenme ve eğlence noktalarından biri olan Peçenek Mesire Alanı, uzun süren bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından 18 Mayıs Cumartesi günü kapılarını yeniden ziyaretçilere açıyor.

Peçenek Mesire Alanı hizmete açılıyor!
Yayınlanma:

Altındağlıların yoğun ilgi gösterdiği ve doğayla iç içe vakit geçirmeyi tercih ettiği Peçenek Mesire Alanı, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin talimatıyla yapılan son düzenlemelerle tekrar hizmete girecek.

18 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ AÇILACAK

Tiryaki, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Peçenek Mesire Alanı, Altındağlı hemşehrilerimizin favori mekanlarından biri haline geldi. Burası, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak, temiz havanın tadını çıkarmak ve sevdikleriyle keyifli zaman geçirmek isteyenler için ideal bir mekan. Ayrıca çocuklarımız için de güvenli ve eğlenceli bir ortam sunuyor. Tadilat ve bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Peçenek Mesire Alanı'nı 18 Mayıs Cumartesi günü tekrar halkımızın hizmetine açıyoruz" şeklinde konuştu.

tiryaki.jpg

Baharın keyfini çıkarmak isteyenleri daha fazla bekletmek istemediklerini belirten Başkan Tiryaki, "Hava şartlarının iyileştiği bu günlerde vatandaşlarımızın mesire alanlarında vakit geçirmesi önemli. Çalışmalarımızı hızlandırarak Peçenek Mesire Alanı'nı bir hafta içinde tamamlayıp, yeniden halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.