Pursaklar'a yeni yollar açılıyor!

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan yoğun ilgi ve yeni yerleşim yerlerinin çoğalmasıyla birlikte ulaşım ağını genişletmek ve ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yol çalışmalarına başladı.

Pursaklar'a yeni yollar açılıyor!
Yayınlanma:

Pursaklar'ın değişen ve dönüşen yapısında ulaşım ağını zenginleştirmek ve alternatif yol güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla belediye, yeni imar yollarının açımına devam ediyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Saray Fatih Mahallesi'ndeki yeni yapılaşmalarla birlikte ihtiyaç duyulan yerlere imar yolu açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, ilçe genelinde yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarının da devam edeceği bildirildi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bölgeye olan yoğun ilgi ve yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte yeni imar yolları açtıklarını belirterek, ilçe sakinlerinin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için farklı noktalarda yeni imar yolları açmaya devam ettiklerini vurguladı. Açılan yeni yollarla birlikte, vatandaşların ev ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlayabileceklerini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.