Ramazan Bayramı'nı Ankara'da geçirecek olan vatandaşlara ücretsiz bir dizi etkinlik

Ramazan Bayramı'nı Ankara'da geçirecek vatandaşlar için Keçiören Belediyesi birçok alanı ücretsiz olarak açarken, Çankaya'da da vatandaşlar yemyeşil parklara davet edildi.

Ramazan Bayramı'nı Ankara'da geçirecek olan vatandaşlara ücretsiz bir dizi etkinlik
Yayınlanma:

Ramazan Bayramı'nı Başkent Ankara'da geçirecek olan vatandaşlar, havanın iyi olduğu bu günlerde Ankara'nın doğal alanlarına akın ediyor.

Vatandaşların bayram boyunca keyifli etkinlikler gerçekleştirmesi adına Keçiören Belediyesi de sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Belediye tarafından ''Sevgili Keçiörenliler, Ramazan Bayramı boyunca; Deniz Dünyası (Akvaryum), Teleferik, Kartaltepe, Kösrelik ve Bağlum mesire alanları ile Lunapark tüm halkımıza ücretsizdir. Tüm Keçiörenimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.'' denildi.

Çankaya Belediyesi de benzer bir paylaşım yaparak Ramazan Bayramı'nı Ankara'da geçirecek olan vatandaşları Ankara'nın parklarına davet etti. Belediye tarafından ''Başkent'te kalıp bayram sessizliğinde kentin tadını çıkaranlardansanız haydi gelin, parklarımızda doğanın tadını birlikte çıkaralım!'' paylaşımı yapıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.