Sinemaseverler Başkent'te buluşuyor: Avrupa Film Günleri Ankara'da!

Ankara Büyülü Fener Sineması'nda Avrupa Film Günleri başladı! 16-21 Nisan tarihleri arasında ücretsiz gösterimlerle sinemaseverleri bir araya getirecek etkinliğin detaylarını sizler için derledik.

Sinemaseverler Başkent'te buluşuyor: Avrupa Film Günleri Ankara'da!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara, sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Avrupa Film Günleri kapsamında Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Antalya, Denizli, Edirne, Eskişehir, Samsun, İzmir, Trabzon'da düzenlenecek film günleri bugün Ankara'da başladı. AB (Avrupa Birliği) Türkiye Delegasyonu, AB Üye Ülkeleri Büyükelçilikleri, AB Ulusal Kültür Enstitüleri ve çeşitli AB Bilgi Merkezlerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Avrupa'nın farklı ülkelerinden birbirinden çarpıcı filmleri Ankara halkıyla buluşturacak.

AVRUPA'NIN FARKLI ÜLKELERİNDEN FİLMLER GÖSTERİMDE OLACAK

Bu yılın programında Bulgaristan'dan "Tüm Çıplaklığı ile Jiguli Grubu" ve İtalya'dan "Dante" gibi dikkat çekici yapımlar bulunuyor. Ayrıca, Ukrayna, Almanya, Polonya ve Slovakya ortak yapımı olan "Bozkır" filminin gösterimi de Gala Gecelerinde izleyiciyle buluşacak.

Ankara'daki gösterimler, 16-21 Nisan tarihleri arasında Kızılay Büyülü Fener Sineması'nda ücretsiz olarak gerçekleşecek. Bu muhteşem etkinlik, İstanbul'da da 29 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi'nde devam edecek. Diğer illerdeki gösterimler ise 8-12 Mayıs tarihleri arasında farklı sinema salonlarında gerçekleşecek.

buyulu.jpg

GÖSTERİMLER ÜCRETSİZ ANCAK YAŞ SINIRLAMASI VAR

Avrupa Film Günleri, Ankara'da sinemaseverlere Avrupa'nın farklı kültürlerini ve sinema tarzlarını keşfetme fırsatı sunuyor. Gösterimlerin ücretsiz olmasının yanında yaş sınırı da bulunuyor.

İşte biletler ile ilgili detaylar:

-Gösterimler ücretsiz ancak yaş sınırlaması olacak.
-Biletler her gün aynı günün gösterimleri için gişeden alınacak.
-Bir kişi aynı gösterim için en fazla iki bilet alabilecek.

Etkinlik için diğer bilgilere bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.