Türk Polis Teşkilatının 179. yılı etkinliklerle kutlandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü ile Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından iş birliğiyle düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışması, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Eğitim Merkezinde heyecan dolu anlara sahne oldu.

Türk Polis Teşkilatının 179. yılı etkinliklerle kutlandı!
Yayınlanma:

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen etkinlikte at binicileri, askerler ve polisler yarıştı.

Yarışma, farklı kategorilerde gerçekleştirilirken uzun soluklu ve heyecan dolu mücadeleler sonucunda birinciler belirlendi. 70 cm'de Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kupası'nı kazanan isim Adem Demir Batur olurken 80 cm'de Emniyet Genel Müdürlüğü Kupası'nı ve 90 cm'de ise Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıl Dönümü Kupası'nı Teğmen Sait Hanbay kucakladı.

Ödül törenine, önemli devlet büyükleri ve yetkililer de katıldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı gibi isimlerin yanı sıra, polis ve asker yakınları ile birçok vatandaş da yarışmaları heyecanla takip etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.