Yenimahalle Belediyesinden bayram temizliği

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki mezarlıklar, camiler ve mescitlerin Ramazan Bayramı öncesinde detaylı bir temizlik ve bakım programı başlattı.

Yenimahalle Belediyesinden bayram temizliği
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye ekipleri, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlamak için çalışma gerçekleştirdi.

Camilerde halıların temizliği ve haşere kontrolü gibi işlemler yapılırken mezarlıklar da temizlendi. Susuz, Memlik, Karacakaya, Yuva, Yakacık, İvedik ve Ergazi mahallelerindeki mezarlıklar ve Abalı Baba Türbesi'nin bakımı da öncelikli olarak ele alındı.

untitled-1-001.jpg

Yenimahalle Belediye Başkanı, vatandaşların bayramı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Ayrıca, bayram namazı için camilerin hazır hale getirildiğini de vurguladı.

Başkan Fethi Yaşar, Yaşar, "Bayram nedeniyle vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, mezarlıkların temizlikleri yapıldı. Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de hazırladık. Ramazan Bayramı'nın insanlığa, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.