Akdağmadeni Belediyesinden işçilere yüzde 55 zam!

Akdağmadeni Belediyesi, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın'ın talimatıyla, belediye bünyesinde çalışan 147 işçiye piyasa durumu göz önünde bulundurularak yüzde 55 oranında ek zam uyguladı.

Akdağmadeni Belediyesinden işçilere yüzde 55 zam!
Yayınlanma:

Akdağmadeni Belediyesi, toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen yapılan zam sayesinde belediyede çalışan en düşük işçi maaşı net 20 bin liraya yükseltildi.

147 ÇALIŞANA ZAM YAPILDI

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın, düzenlenen toplantıda işçilerle bir araya gelerek, ilçede gerçekleştirdikleri vizyon projelerinde ve çalışmalarda işçilerin emeğinin önemini vurguladı. Gelecek süreçte aynı özveriyle birlik beraberlik içinde çalışacaklarını belirten Yalçın, imkanlar ölçüsünde işçilere en iyi şartları sağlamaya gayret ettiklerini ifade etti. Toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen piyasa durumunu göz önünde bulundurarak, 147 işçinin maaşına yüzde 55 oranında zam yapma kararı aldıklarını dile getirdi. Yalçın, ek zam düzenlemesinin çalışanlar için hayırlı olmasını temenni etti.

İşçiler, toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen beklenmedik bir sürprizle karşılaşarak büyük sevinç yaşadılar. Yetkili sendika temsilcileri Abdullah Kocaman ve Kasım Yaman, Belediye Başkanları Nezih Yalçın'a verdikleri destek ve emeğe teşekkür ettiler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.