Alevi dedelerinden MHP'nin Yahşihan adayına tam destek

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Alevi dedeleri başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşu liderleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Osman Türkyılmaz'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde destek vereceklerini açıkladı.

Alevi dedelerinden MHP'nin Yahşihan adayına tam destek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yahşihan'da MHP'nin Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz ve ekibi, "Yine Yeni Yeniden" sloganı ile yerel seçim hazırlıklarını yürütüyor. Büyük bir katılımla düzenlenen seçim mitinginde, iki Alevi dedesi, Ticaret Sanayi Odası (TSO) Disiplin Kurulu Başkanı Metin Karakuş, Mimarlar Odası Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, TSO Disiplin Kurulu Üyesi İsa Yeşilyurt ve İş İnsanı Abdurrahman Erdoğan, MHP'li Türkyılmaz'a desteklerini açıkladı.

Türkiye Anıtlar Derneği Hasandede Şubesi Başkanı İlhan Demirhan, Osman Türkyılmaz'a manevi destek amacıyla yanında olduklarını belirtti.

Osman Türkyılmaz'a destek verdiklerini vurgulayan Demirhan, "Osman Başkanımızın adaletli yönetimi nedeniyle buradayız ve ona başarılar diliyor, sürekli destek olacağımızı ifade ediyoruz. Onu sizlere emanet ediyoruz." dedi.

"BURAYA ADIM ATAN HERKESİ KUCAKLIYORUM"

Yahşihan için aday olan Osman Türkyılmaz ise, "Atatürk'ün 'Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez!' sözünü hatırlatmak istiyorum. Biz her zaman buradayız ve ayrılmayı düşünmüyoruz. Neşet Baba'nın dediği gibi, buraya adım atan herkesi kucaklıyorum" diye konuştu.

MHP'nin İl Başkanı Murat Abalı, mitingdeki kalabalığı görmenin ve siyasete başladığı ilk günkü heyecanı yeniden yaşamanın kendisi için çok değerli olduğunu belirtti.

Abalı, "Bu güzel duyguyu sizler sayesinde yaşıyorum. Hepinize minnettarım, bizimle olduğunuz için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.