Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kırıkkale'de önemli açıklamalar yaptı: "Kırıkkale, Ankara ile yarışıyor"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı bir iftar programında yaptığı açıklamalarda, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) kurumunun Kırıkkale için önemli bir sembol haline geldiğini vurgulayarak, şehrin savunma sanayiinde Ankara ile yarışır bir konuma geldiğini belirtti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kırıkkale'de önemli açıklamalar yaptı: "Kırıkkale, Ankara ile yarışıyor"
Yayınlanma:

Bakan Fidan, Kırıkkale'nin savunma sanayi projeleriyle daha büyük hamleler yapacağını ifade ederek, bölgedeki işçi, mühendis ve çalışanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Kırıkkale'nin Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu sayesinde sembol haline geldiğini belirten Bakan Fidan, şehrin gelişiminin ve büyümesinin sevindirici olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Kırıkkale'nin savunma sanayi projeleriyle önemli bir rol üstlendiğini ve bunun milletin milli güvenliği açısından gurur verici olduğunu vurguladı.

Bakan Fidan, Kırıkkale'nin şehitler diyarı olduğunu hatırlatarak, şehitlerin önemine vurgu yaptı ve şehit ailelerine sabır diledi. Aynı zamanda, Kırıkkale'nin şehitlerin ruhunu ve milli duruşu yansıttığını belirtti.

İftar programına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, şehit yakınları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Hakan Fidan, Kırıkkale ziyaretini resmi X hesabı üzerinden de duyurdu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.