"Kırıkkale savunma sanayisinde Türkiye'nin merkezi olacak"

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'nin savunma sanayisi alanında Türkiye'nin öncü merkezlerinden biri olacağını vurguladı.

"Kırıkkale savunma sanayisinde Türkiye'nin merkezi olacak"
Yayınlanma:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın katıldığı bir iftar programında konuşan Saygılı, Bakan Fidan'ın ve partisinin Kırıkkale'ye destek vermek amacıyla geldiğini belirtti. Şehrin belediye oluşunun 85. yıl dönümünü kutlayan Saygılı, Kırıkkale'nin Makine Kimya Fabrikalarının kuruluşuyla şekillendiğini ifade etti.

Kırıkkale'nin nüfusuna oranla en fazla şehit veren bir il olduğunu hatırlatan Saygılı, Roketsan ve silah organize sanayi bölgesi yatırımlarının şehre getirilmesinde Bakan Fidan'ın desteklerini vurguladı. Ayrıca, Kırıkkale'nin HADEP binasının bulunmadığı, 15 Temmuz'da ilk müdahale eden şehirlerden biri olduğunu dile getirdi. Saygılı, Bakan Fidan'ın Türkiye'yi güçlü bir şekilde temsil ettiğini ve liderleri Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte mazlumların yanında yer alarak Türkiye'nin onurunu dünyaya gösterdiğini belirtti.

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan da, Kırıkkale'ye destek ziyareti için Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a teşekkür etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.