Kırşehir'de Şehitler Ağacı'na bin 310 şehit künyesi daha eklendi

Kırşehir'de Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından oluşturulan Şehitler Ağacı'ndaki künyelere bin 310 şehit künyesi daha eklendi.

Kırşehir'de Şehitler Ağacı'na bin 310 şehit künyesi daha eklendi
Yayınlanma:

‘Vatan kalesinden cennete uçanlar’ projesiyle 193 şehidin isminin asılı olduğu ağaca Çanakkale, Sarıkamış, Balkan Savaşı, Filistin Cephesi, Irak Cephesi ve Azerbaycan'da şehit olan Kırşehirli bin 310 şehidin isminin yazılı olduğu künye daha eklendi.

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan,2021 yılında İçişleri Bakanlığının ‘Vatan kalesinden cennete uçanlar’ projesinin desteklediğini ve kentte şehitler ağacının oluşturduklarını söyledi.

Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"O dönemde 193 şehidimizin künyelerinin isimlerinin yazılmış bir şekilde ağacımıza asmıştık. Bu zaman zarfında künyelerimizin tahriş olmasından dolayı şuanda Çanakkale, Sarıkamış, Balkan Savaşı, Filistin Cephesi, Irak Cephesi ve Azerbaycan'da şehit olan bin 310 kahramanımızın isimlerini ağacımıza astık. Şehitlerimizin isimlerinin bulunduğu künyeleri şehitler ağacına asarak isimlerini daima yaşatmak istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.