Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, 15 günde 296 şüpheli yakaladı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 1-15 Ocak tarihleri arasında FETÖ-PDY üyesi bir kişinin tutuklandığını ayrıca birçok kişiye adli işlem uygulandığını duyurdu.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, 15 günde 296 şüpheli yakaladı
Yayınlanma:

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 15 gün içerisinde il genelinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. 01-15 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 309 olaya müdahale edilirken, 296 şüpheli şahıs yakalandı.

Ekipler, bu süreçte 20 bin 940 şahıs ve 10 bin 207 aracın sorgulamasını gerçekleştirdi. Araç sürücülerine yönelik yapılan denetimlerde 4 bin 136 kişiye toplamda 8 milyon 53 bin 848 lira idari para cezası uygulanırken, 71 araç trafikten men edildi. İl genelinde 682 umuma açık yer denetlendi ve bu denetlemelerde 55 şahıs yakalanarak, 13 kişi asayiş suçlarından tutuklandı.

Terörle Mücadele kapsamında FETÖ/PDY üyeliği suçundan aranan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Narkotik Suçları ile Mücadele kapsamında ise 24 kişiye uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan işlem yapıldı ve 2 şüpheli tutuklandı.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele faaliyetleri çerçevesinde ekipler, 726 yabancı uyruklu şahsın GBT sorgusunu gerçekleştirirken, 300 ikamet kontrolü yapıldı. Bu kapsamda 20 yabancı uyruklu şahsın sınır dışı işlemleri tamamlanarak İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Toplum Destekli Polislik faaliyetleri de kapsamında il genelinde okul, iş yeri, öğrenci, vatandaş ve muhtarlar ziyaret edilerek bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.