Yozgat'ta gerçekleştirilen "Şok Asayiş Uygulaması-25" operasyonunda aranması bulunan iki şahıs yakalandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayişin devamını sağlamak amacıyla kent genelinde geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Operasyonda, aranan 2 şahıs gözaltına alındı.

Yozgat'ta gerçekleştirilen "Şok Asayiş Uygulaması-25" operasyonunda aranması bulunan iki şahıs yakalandı
Yayınlanma:

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelindeki asayişin devamını sağlamak ve huzur ortamını güçlendirmek amacıyla "Şok Asayiş Uygulaması-25" adlı geniş çaplı bir operasyon düzenledi. 58 ekip ve 207 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, bin 632 şahıs kimlik kontrolünden geçirildi.

Operasyon kapsamında yapılan sorgulamalarda 2 aranması bulunan şahıs tespit edilirken, ayrıca 2'si yoklama kaçağı olmak üzere toplamda 4 şahıs gözaltına alındı. Araç kontrollerinde ise 429 araç üzerinde detaylı sorgulamalar yapıldı. Bu süreçte, trafik kurallarına uymayan 20 araç sürücüsüne toplamda 44 bin 135 TL cezai işlem uygulanırken, bir araç trafikten men edildi.

Denetimler sadece şahıslar ve araçlarla sınırlı kalmayarak, umuma açık 86 iş yeri, 4 metruk bina, 33 park ve bahçe ile 16 okul ve çevresi de polis ekipleri tarafından kontrol edildi. Yapılan operasyonlarla şehirdeki genel güvenlik durumu gözden geçirilirken, halkın huzur ve güvenliği için önleyici adımlar atılmış oldu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.