Jennifer Lopez art arda konserlerini iptal ediyor!

Jennifer Lopez, yeni albümü "This Is Me… Now"un beklenen ilgiyi görememesi üzerine turnesine hazırlanırken, bilet satışlarında beklenenin altında kalmasıyla karşı karşıya. Ünlü şarkıcı, Amerika'da düzenlenecek 34 konserlik turnesi için heyecanla hazırlanırken, son dönemde aldığı kararlar ve değişiklikler dikkat çekiyor.

Jennifer Lopez art arda konserlerini iptal ediyor!
Yayınlanma:

Geçtiğimiz ay, bazı konserlerinin iptal edilmesiyle dikkatleri üzerine çeken Jennifer Lopez, bilet satışlarının istenilen seviyede olmaması nedeniyle 7 konserini daha iptal etti. Bu durum, Lopez'in hayranlarını endişelendirirken, şarkıcıdan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

TURNENİN İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ancak, Lopez'in turnesinin adını değiştirmesi dikkat çekti. "This Is Me... Now the Tour" olarak duyurulan turne, "This Is Me… Live | The Greatest Hits" adını aldı. Bu değişiklik, şarkıcının kariyerinin en sevilen şarkılarını seslendireceği daha kapsamlı bir turne olarak yorumlandı.

Jennifer Lopez'in bu değişikliklerle, Madonna ve Taylor Swift gibi büyük isimlerin turnelerinden ilham aldığı iddia ediliyor. Ancak, turnenin başlamasına sayılı günler kala bile bilet satışlarının istenilen düzeyde olmaması, şarkıcının hayranları ve organizasyon ekibi arasında endişe yarattı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.