Araç sahiplerine müjde! Motorine indirim geldi!

Petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan düşüş, pompaya indirim olarak yansıdı. Bu indirim bugün motorine yansıdı. Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,97 TL'ye, Ankara'da 41,87 TL'ye, İzmir'de 42,12 TL'ye geriledi.

Araç sahiplerine müjde! Motorine indirim geldi!
Yayınlanma:

Bugün motorine indirim geldi. İndirim miktarı 1.17 lira olarak kaydedildi. Orta Doğu'daki jeopolitik gelişmelerin etkisiyle petrol fiyatları önce yükseldi, ancak İran'ın İsrail'e ve İsrail'in de İran'a saldırmasıyla birlikte düşüşe geçti. Bu durum, benzin ve motorin fiyatlarının vatandaşlar tarafından yakından takip edilmesine neden oldu.

Güncel haberlere göre, motorine indirim yapıldı ve bu indirim 1 lira 17 kuruş olarak belirlendi. Yapılan düzenleme gece yarısından itibaren tabelalara yansıdı. Bu sayede İstanbul'un Anadolu yakasında motorin fiyatı 41 liranın altına düşerken, Avrupa yakasında ise 41 liranın üstünde kaldı. Ankara ve İzmir'de ise motorin fiyatları 41 liranın üzerinde seyretmeye devam ediyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik gözlemlenmedi.

Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,97 TL'ye, Ankara'da 41,87 TL'ye, İzmir'de 42,12 TL'ye geriledi.

İşte Ankara'da güncel akaryakıt fiyatları

Ankara

Benzin fiyatı: 44,46 TL

Motorin fiyatı: 41,94 TL

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.