ORSİAD’dan Çifte bayram Kutlaması: Bize Çok Önemli Mesajlar Veriyor

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Levent Çamur, bu yıl aynı güne denk gelen Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

ORSİAD’dan Çifte bayram Kutlaması: Bize Çok Önemli Mesajlar Veriyor
Yayınlanma:

ORSİAD Yönetim Kurulu, milletçe zor günlerden geçtiğimiz bir dönemde, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için “Milli ve manevi değerlerin etrafında kenetlenelim” çağrısında bulundu, çifte bayram kutlamasının bunun için önemli bir mesaj, fırsat olduğunu vurguladı.

İki bayram sevincini aynı anda yaşanacağının önemli mesajlar verdiğini vurgulayan Başkan Çamur, “Bizi biz yapan, ayakta tutan milli ve manevi değerlerimiz. Bayramlarımız, geleneklerimiz, inançlarımız. Bu yıl aynı anda hem dini hem milli bayramımızı kutluyoruz. Bundan daha güzel bir tesadüf, daha güzel bir mesaj olabilir mi? Millet olma şuurumuzun güçlendiği, şekillendiği, birlik ve beraberliğimizin tesis edildiği, dayanışma ve yardımlaşma duygumuzun güçlü hissedildiği bu günler; son derece müstesna günlerdir, çok iyi değerlendirilmelidir” dedi.

dsc-0447.jpg

Herkes Üzerine Düşeni Yapmalı

Pandemi, deprem, ekonomik sorunlar gibi hayatı derinden etkileyen olayların herkesi çok yorduğunu, çok yıprattığını anımsatan Başkan Çamur; bütün bunların etkilerinin uzunca bir süre daha devam edeceğine dikkat çekti. Zorluklarla baş etmenin yolunun ise birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü içinde olmaktan geçtiğini söyleyen Başkan Çamur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İşte o zaman umutlar hiç tükenmez, yarınlara duyulan inanç kaybolmaz, devlet-millet bütünlüğü sarsılmaz, er ya da geç her sorunun üstesinden gelinir. Depremin yarattığı ağır tahribatın gölgesinde bayramlarımızı kutlayacak, bir aydan kısa süre sonra da bir seçime gideceğiz. İş dünyasının temsilcileri olarak bizler sanayimizi, ticaretimizi geliştirip büyütmek için var gücümüzle uğraşıyor, yeni projeler hayata geçiriyor, milletimizin refahı, ülkemiz ekonomisinin gelişmesi için çabalıyoruz. Siyasilerden ve idarecilerden beklentimiz de özellikle bu süreçte ülkemize, insanımıza, birlikteliğimize zarar verecek eylem ve söylemlerden kaçınmalarıdır. Aynı güne rast gelen bayramlarımızın bunlara vesile olmasını dileyerek, halkımızın Ramazan Bayramı’nı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.