Türkiye'ye yeni bir kripto borsası geliyor

Kripto para piyasasının dinamik günler yaşadığı bugünlerde, bir kripto varlık daha Türkiye pazarına adım atıyor. Kuzey Afrika ve Orta Doğu bölgesinde etkin olan Coincall, Türkiye pazarında da kendine yer buluyor.

Türkiye'ye yeni bir kripto borsası geliyor
Yayınlanma:

Coincall MENA, CIS ve Türkiye Müdürü Muhammed Kasım, bu adımın kripto ticaretinin potansiyelini daha geniş kitlelere ulaştırma taahhüdünü temsil ettiğini ifade ederek, "Coincall, kısa sürede güvenilir ve benzersiz bir kullanıcı deneyimine odaklanan bir kripto opsiyon ve vadeli işlem platformu arayışında olan tecrübeli yatırımcıların ilgisini çekecektir" dedi.

Coincall, CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi 165 milyon doları aşan inovatif ve yenilikçi kripto türev platformlarından biri olarak dikkat çekiyor. Türkiye pazarındaki potansiyeli değerlendirmek ve ülkeyi büyüme yolculuğunun merkezine koymak amacıyla atılan adımlarla küresel platformlar arasında yerini alıyor. Coincall, düşük spread oranlarıyla opsiyon ticareti deneyimi sunuyor.

Muhammed Kasım, "Coincall, kripto türev ticaretinde dokuz yıllık deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuş, güçlü bir merkezi türev borsasıdır. Bitcoin, Ethereum, Solana gibi önde gelen kripto para birimlerinin yanı sıra Kaspa, Dogecoin gibi popüler altcoin'lerin vadeli işlemlerini gerçekleştirebilme imkanı sunuyor" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.