Zafer Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Esmaül Hüsna Aslan: Kapalı kapılar ardında oturmayacağım

Zafer Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Esmaül Hüsna Aslan, Çankaya'da vatandaşın hak ettiği hizmeti sağlayacaklarını belirterek, 'ulaşılabilir' bir belediye başkanı olacağını vurguladı.

Zafer Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Esmaül Hüsna Aslan: Kapalı kapılar ardında oturmayacağım
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Zafer Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Esmaül Hüsna Aslan, Çankaya'daki en büyük sorunun 'kimseye ulaşamamak' olduğunu vurgulayarak, "Sadece oy zamanı sahada görüyoruz, 5 yıl boyunca kimseyi sahada görmüyoruz. Herhangi bir sorunumuzu iletebilecek bir muhatap bilmiyoruz. En büyük vaadim sürekli ulaşabilecekleri bir başkan adayı olmak... Vatandaş eğer bizi seçerse istediği zaman her türlü sorununda bana kolaylıkla ulaşabilecek. Ben, saha elemanıyım. Kapalı kapılar ardında oturmayacağım. Çankaya'nın tüm sokak ve mahallelerinde olacağım, bütün sorunları halkımızla birlikte çözeceğiz." dedi.

untitled-1-001.jpg

"ÇANKAYALILARA HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEĞİZ"

anadolugazete.com.tr'nin sorularını yanıtlayan Aslan, Çankaya'da sokak sokak gezen tek belediye başkan adayı olduğunu, Çankayalıların 'değişim' istediğini dile getirerek, "Çankayalılar yıllardır alamadıkları hizmeti artık almak istiyorlar. Biz, Çankayalılara hak ettiği hizmeti vereceğiz. Belediyenin kapılarını Çankayalılara sonuna kadar açacağız." diye konuştu.

Kadın aday olarak Çankaya Belediye Başkan Adayı olmanın kendisi için büyük bir avantaj olduğunu kaydeden Aslan, "Çünkü insanlar artık erkek siyasetinden sıkıldılar. Hem bir mimar hem de bir kadın olarak insanların sorunlarına nasıl çözüm getireceğimi çok iyi biliyorum. Bunun üzerinde mesleğimin çok büyük bir etkisi var. Kadın olmak, bazı konularda daha hassas davranmama sebep oluyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.