3 organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa merkezli 7 ilde jandarma tarafından gerçekleştirilen “Mahzen-11” Operasyonları kapsamında, 3 farklı organize suç örgütünün çökertildiğini ve bu örgütlerin liderlerinin de dahil olduğu 18 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

3 organize suç örgütü çökertildi
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların Manisa merkezli 7 ilde gerçekleştirildiğini belirterek, "Mahzen-11 Operasyonları kapsamında; Erdoğan Şener’in liderliğini yaptığı Şenerler, Sadrettin Avcı’nın yönetimindeki Avcılar ve Fedai Karal’ın öncülüğündeki Karallar adlı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi" ifadelerine yer verdi. Yerlikaya, operasyonların Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Paylaşımında, şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kara para aklama, nitelikli dolandırıcılık ve tefecilik suçları işlediklerinin tespit edildiğini aktaran Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 7 ruhsatsız tabanca, 6 av tüfeği, 47 otomobil, 2 tekne, çok sayıda çek, senet, araç satış sözleşmesi ve tapu sözleşmesi ile birlikte önemli miktarda nakit para ve dijital materyalin ele geçirildiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.