AK Parti'de ıstakoz kavgası büyüdü: "Defolup gitsin"

Eski AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci AK Parti'de büyüyen ıstakoz kavgası ile ilgili sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaptı.

AK Parti'de ıstakoz kavgası büyüdü: "Defolup gitsin"
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mücahit Birinci, sosyal medyada Monaco'da ıstakoz yediği görüntüleri paylaşan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'ya sert çıktı.

Birinci, sosyal medyada tartışmaların odağı olan 'ıstakoz' konusunda, ''Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim!'' ifadelerini kullandı.

Mücahit Birinci, ''Burada artık bu tavırda olanlara yer yok!'' diyerek ''Defolup gitsin'' dedi.

Birinci'nin açılamaları şöyle:

"Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!" diyerek, parti içindeki ıstakoz kavgası olarak adlandırdığı duruma net bir şekilde tavır aldı. Açıklamalarında, parti üyelerinin içinde bulundukları zenginlik gösterilerine ve israfına karşı çıkarak, milletin ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu bir dönemde bu tür lüks tüketim davranışlarının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Parti içindeki bu tavrı sergileyenlere, eğer bu partinin değerlerine uygun davranmadıklarını düşünüyorsa, partiden istifa etmeleri çağrısında bulundu. Ayrıca, partiye gönül vermiş, emek vermiş kişilerin bu tarz davranışlara izin vermeyeceklerini ve parti içinde bu tarz durumları tek tek ayıklayacaklarını belirtti.

MONACO ISTAKOZUNUN ŞİFRELERİ

27. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Tekin, ''Monako Yat Kulübü’nün şifreleri'' başlığıyla yaptığı paylaşımda ilginç noktaları işaret etti.

Tekin'in açıklamaları şöyle:

Kaynak:Haber Merkezi

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.