Bayram şekerine talep çok

Bayram coşkusu, arife günü geleneksel hale gelen bayram şekerleriyle başladı. Ülkenin her köşesinde, 7'den 70'e severek alınan bayram şekerleri, bayram alışverişlerinin en uygun fiyatlısı olarak dikkat çekti. Çikolata ve unlu tatlıların kilosu 150 ve 250 TL arasında değişiyor.

Bayram şekerine talep çok
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Bayram coşkusu, geleneksel hale gelen bayram şekerleriyle başladı. Ülkenin her köşesinde, 7'den 70'e severek alınan bayram şekerleri, bu yıl da raflardaki yerini aldı. Bayramın gelmesiyle birlikte marketler ve şekerleme dükkanları, her yaştan insanın ilgisini çeken birbirinden renkli ve lezzetli bayram şekerleriyle dolup taştı.

Geleneksel damak tadından, modern tatların bulunduğu geniş bir yelpazede sunulan şekerler, özellikle çocukların yüzünde kocaman bir gülümseme yarattı.

seker.jpg

FİYATLAR BİR HAYLİ YÜKSEK

Market çalışanları, arife gününde yoğun bir talep olduğunu belirterek, bayramlık alışverişlerin son hızla devam ettiğini dile getirdi. Kilosu 150 ve 250 TL arasında değişen çeşit çeşit şekerler bayram market stantlarını süslüyor. Özellikle çocukların sevinçle karşıladığı bayram şekerleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok tercih edilen ürünler arasında yerini aldı.

Ankara'nın en işlek sokaklarından biri olan Ulus'ta bayram şekeri almaya gelen bir hanımefendi, anadolugazete.com.tr ekibine duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Bayram şekeri, bayram harçlığına destek olacak. Eski bayramlarda olduğu gibi çocukların cepleri harçlıklarla dolup taşmıyor maalesef. Hem bayram ziyaretleri azaldı, hem herkesin harçlık verecek gücü kayboldu. Bayram şekerleri, bayram ziyaretlerinin kurtarıcısı olacak bu yıl da."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.