Bayramda dijital platformda neler var? Hangi filmler, hangi diziler...

Bayramı evde ekran başında geçirecekler için 5 içerik önerisi...

Bayramda dijital platformda neler var? Hangi filmler, hangi diziler...
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Bayramı evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var. Hem mini dizilerle bayramınızı eğlenceye çevirebilir hem de platformlara yeni katılan filmlerle tatilinizi değerlendirebilirsiniz.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

MÜKEMMEL GÜNLER - MUBI

Hirayama, Tokyo'da umumi tuvaletlerin bakımını yaparak geçimini sağlayan biridir. Olağan bir hayat süren Hirayama'nın müziğe, kitaplara ve fotoğraf çekmeye olan ilgisi ve ağaçlara karşı sevgisi vardır. Ancak, bir dizi beklenmedik olay, yavaş yavaş geçmişi hakkında daha fazla şey ortaya çıkarır ve günlük yaşamının basitliğinin ona aradığı mutluluğu sağlayan nedenleri açığa çıkarır.

prens-2-sezon.jpeg

PRENS - BLUV

Hikaye, ismini ailesi dahi hatırlamayan, genellikle kimse tarafından sevilmeyen ve umursanmayan Bongomia krallığının prensinin yaşadığı olaylara odaklanıyor. Giray Altunok'un hem senarist hem oyuncu olduğu dizi şimdi ikinci sezonuyla ekranlarda. Bir çırpıda bitirilecek dizi bayram için iyi bir öneri.

netflix-kus-ucusu-dizisi-yeni-sezon-ne-zaman-241972.webp

KUŞ UÇUŞU - NETFLIX (FİNAL)

Netflix'in sevilen dizisi Kuş Uçuşu, başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı yeni sezonuyla 11 Nisan'da ekranlara geri dönüyor. Dizinin merakla beklenen final sezonundan ilk klip yayınlandı.

İkinci sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaşa beklenmedik bir yön veren dizi, yeni sezonunda da sürprizlerle dolu. Tahtın sahibi konusunda yaşanan ani değişim tüm dengeleri altüst ederken, yeni ittifaklar kurulmasına neden oluyor. Ormanın, aslan ve kuş arasındaki sabit kabul edilen kuralları bir kez daha sarsılırken, farklı kuşaklar arasındaki çatışmalar ve zirvede kalmak için verilen mücadele, final sezonunda tüm heyecanıyla devam ediyor.

RIPLEY - NETFLIX

Ripley, 1960'ların Amerika'sında geçen bir dolandırıcının hikayesini anlatan bir dizi olarak öne çıkıyor. Gerilim ve polisiye türündeki yapım, ana karakteri Tom Ripley'in maceralarına odaklanıyor. Tom Ripley, New York'ta yaşayan bir dolandırıcı olarak bilinirken, aynı zamanda bir sosyopat katil olarak da tanınıyor.

Zengin bir adam tarafından işe alınan Ripley, bu adamın oğlunu İtalya'ya dönmeye ikna etmeyi amaçlıyor. Ancak Ripley'in Dickie Greenleaf'in hayatına girmesi, işleri oldukça karmaşık bir hâle getiriyor. Hikaye, aldatma, dolandırıcılık ve cinayet gibi unsurları içeren bir dönüşüme doğru ilerliyor.

Dickie Greenleaf'in hayatına dahil olduktan sonra Ripley'in hedefi, onun kimliğini çalmak oluyor. Ancak bu süreçte Dickie'nin arkadaşı Marge ile karşılaşması, dizide karmaşık bir ilişki ağı oluşturuyor. Bu üç karakterin etkileşimi, Ripley'in hikayesinin temelini oluşturuyor.

images-w1280.jpg

YANNICK - MUBI

Fransız sinemasının son yıllarında absürt mizahı ve sürreal hikayeleriyle öne çıkan yönetmen Quentin Dupieux'nün yeni komedisi, yalnızca MUBI platformunda seyirciyle buluşuyor. Raphaël Quenard ve Pio Marmaï'nin başrollerini paylaştığı film, tek bir mekanda, bir tiyatro sahnesinde geçiyor ve beklenmedik, komik ve alaycı bir üslupla işlenmiş.

‘The Cuckold’ adlı kötü bir bulvar komedisinin ortasında, canı sıkılan park görevlisi Yannick, gösteriyi yarıda keserek tiyatroyu rehin alıyor ve kendi kendine bir oyun yazarına dönüşüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.