Bayramda 'Yaren Leyleği' de unutulmadı: Şeker niyetine balıkla beslendi!

Bursa'nın Eskikaraağaç köyünde yaşayan 68 yaşındaki balıkçı Adem Yılmaz, uzun yıllardır dostluklarını ve olağanüstü bağlarını filme konu olan Yaren leyleğiyle yeniden buluştu.

Bayramda 'Yaren Leyleği' de unutulmadı: Şeker niyetine balıkla beslendi!
Yayınlanma:

Geçtiğimiz 12 yılda her göç zamanı Adem Yılmaz'ın kayığına konan Yaren, bu yıl da gelerek beklenen görüntüleri sunmaktan geri kalmadı. 29 Şubat'ta Eskikaraağaç'a gelen Yaren leylek, Adem Yılmaz'ın kayığına konarak onun tuttuğu balıklarla beslenmeye başladı. Yaren'den 7 gün sonra ise eşi Nazlı da Eskikaraağaç'a geldi.

Göle açılan balıkçı Adem Yılmaz'ın kayığına konan Yaren leylek, onun tuttuğu balıklarla beslenirken, Yılmaz'ın göle açılmadığı zamanlarda ise evinin bahçesine giderek zaman geçiriyor.

yarenleylegi.jpg

Yılmaz, her gün erken saatte kendisini ziyarete gelen Yaren leyleğiyle yine balıklarla buluşuyor. Bahçede kedilerle birlikte kendisine verilen balıkları yiyen Yaren'in, bayramı da unutulmadı. Adem Yılmaz, sosyal medya hesabından "İyi bayramlar Yaren, al sana bayram şekeri" notuyla Yaren'i beslediği anları paylaşarak bu özel anları takipçileriyle paylaştı.

Yılmaz'ın bu dostluk ve bağlılık dolu hikayesi, yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş'in de dikkatini çekti ve o da sosyal medya hesabından bu anları paylaşarak geniş kitlelere ulaşmasını sağladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.