Bıçaklanarak yol kenarına atılan taksicinin cenazesi teslim alındı

Sarıyer Tarabya Mahallesi Pamuk Sokak'ta meydana gelen trajik olayda, taksici Yaşar Yanıkyürek'in (58) aracına binen bir yabancı uyruklu şahıs tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetmesinin ardından cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Bıçaklanarak yol kenarına atılan taksicinin cenazesi teslim alındı
Yayınlanma:

Yaşanan olayda, taksici Yaşar Yanıkyürek'in kullandığı 34 TFY 89 plakalı ticari taksiye binen bir yabancı uyruklu şahıs ile taksici arasında yaşanan ücret tartışması sonrasında şahıs, Yanıkyürek'i araçtan atarak 5 kez bıçaklamış ve olay yerinden kaçmıştı. Hayatını kaybeden taksici Yaşar Yanıkyürek'in cenazesi olay yerinden Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Taksicinin iki oğlu, yakın akrabaları ve meslektaşları, Adli Tıp Kurumu'na akın ederek burada yapılan işlemlerin ardından cenazeyi ailelerine teslim aldılar.

İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Deniz Dündar, "Bugün saat 14.30 sıralarında aracına aldığı yolcusuyla Avrupa Yakası Sarıyer'de ormanlık alanda yolcusu tarafından 5 kez bıçaklanarak öldürülen Yaşar Yanıkyürek abimiz için buradayız. Meslektaşları olarak özellikle yetkililerden can ve mal güvenliğimiz için acilen bir çözüm talep ediyoruz. Ne yazık ki, bu tür olaylar sık sık yaşanıyor ve bu son olayın da bir daha yaşanmaması için önlem alınmasını istiyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.