'Bizi cin çarptı diyerek' Toplum Sağlığı Merkezine başvurdular!

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olağanüstü bir olay, vatandaşları ve yetkilileri şaşkına çevirdi. 3 kişi, birbirini takip eden bir şekilde Sivrice Toplum Sağlığı Merkezi'ne cin çarpma iddiasıyla zıplayarak başvurdu.

'Bizi cin çarptı diyerek' Toplum Sağlığı Merkezine başvurdular!
Yayınlanma:

Elazığ Sivrice'de 3 kişi kendilerini cin çarptığını söyleyerek Toplum sağlığı merkezine başvurdu. Merkeze zıplayarak ve koşarak gelen kişiler görenleri şaşırttı.

DUA OKUNMASININ ARDINDAN NORMALE DÖNDÜLER

Olayın bildirilmesi üzerine hızla harekete geçen ekipler, 3 ambulans, polis ve jandarma personeli ile birlikte bir hoca da dahil olmak üzere sağlık merkezine sevk edildi. Ancak, yaşananların ardından şahıslar, hastaneye gitmeyi reddetti.

Şahısların sürekli zıplama ve kontrolsüz hareketler sergilemesi, sağlık görevlilerini de zor durumda bıraktı. Ancak, olay yerine gelen hoca dualar okuyarak şahısların durumunda düzelme olduğunu ifade etti.

Duaların etkisiyle sakinleşen şahıslar, hastaneye gitmeyi reddederek merkezden ayrıldı. Bu benzeri görülmemiş olay karşısında ekipler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.