CCN Holding Bilkent Şehir Hastanesi iş başvurusu nerden yapılıyor?

Bilkent Şehir Hastanesi'nde istihdam edilecek personeller için başvuru süreci hâlâ devam etmektedir. Peki, Bilkent Şehir Hastanesi personel alımı başvuru işlemi nasıl gerçekleştirilir? İşte detaylar...

CCN Holding Bilkent Şehir Hastanesi iş başvurusu nerden yapılıyor?
Yayınlanma:

Bilkent Şehir Hastanesi'nde istihdam edilecek personeller için başvuru süreci hâlâ devam etmektedir. Hastane bünyesinde çalışacak personelin birçoğu için başvuru süreci tamamlanmış olsa da, bazı pozisyonlar için alım süreci devam ediyor. Peki, Bilkent Şehir Hastanesi personel alımı başvuru işlemi nasıl gerçekleştirilir? İşte detaylar...

CCN Holding, Bilkent Şehir Hastanesine 5 kategoride eleman alıyor. Hasta karşılama ve temizlik personeli başta olmak üzere birçok alanda eleman alımı yapılabilecek.

CCN Holding; İnşaat, Sağlık, Teknoloji, Üretim, Eğitim, Turizm ve Hizmet sektörlerinde 2007 yılından bugüne faaliyet gösteren bir grup şirketler topluluğudur.

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİNE ELEMAN ALIMI

Şirketinin Ankara-Merkez Bilkent Şehir Hastanesi projesinde görev alacak şekilde aşağıda yer alan niteliklere sahip “Satın Alma Uzmanı” rolünde ekip arkadaşları arayışı devam ediyor.

Aranan şartlar;

Satın Alma Uzmanı: Alanında en az 2 yıl deneyime sahip olunması, üniversite mezunu şartı aranıyor.

Temizlik Görevlisi: Lise mezunu şartı aranıyor.

Elektrik Teknisyeni; Tercihan EKAT Belgesine sahip / ENHBakım tecrübesi olan, Elektrik diagramlarına ve proje okuma becerine sahip, Alanında minimun 5 yıl ,Hastane, otel, AVM gibi tesislerde Bakım/Onarım konusundamin. 2 yıl tecrübeli ve lise mezunu olma şartı aranıyor.

Muhasebe sorumlusu: Üniversitelerin İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi, Ekonomi, Ekonometri, Maliye bölümlerinin herhangi birinden ve/veya muhasebe ile ilgili bölümlerinden mezun, Genel muhasebe konusunda en az 5 yıl deneyimli, MS Office uygulamalarını etkin şekilde kullanabilen, Çoklu şirket yapılarının mali işlemleri konusunda tecrübeli kişiler aranıyor.

Mekanik Teknisyeni: İlgili Meslek Lisesi bölümlerinden ya da Üniversitelerin yüksek okul bölümlerinden mezun, mekanik ile ilgili arıza ve problemlerin tespiti ve giderilmesi konularında hızlı aksiyon alabilen, elektrik mekanik diyagramlara ve proje okuma becerine sahip, alanında minimum 3 yıl, hastane, otel, AVM gibi tesislerde Bakım/Onarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli, mekanik ilgili arıza ve problemlerin tespiti ve giderilmesi konularında hızlı aksiyon alabilen, planlı-Kestirimci Bakım konularında tecrübeli kişiler aranıyor.

BAŞVURULAR NERDEN YAPILIYOR?

Başvurular Kariyer.net'te internet sitesi üzerinden yapılıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.