Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Enflasyon için yeni tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir video mesaj yayınladı. Mesajında, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, bayramın barış, huzur ve esenliğe vesile olmasını dilediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Enflasyon için yeni tarih!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında Gazze'de yaşanan zulme de dikkat çekerek, "Gazze'deki acıları ve zulümleri buruk bir şekilde karşıladık. Savaşta sivil halkın hedef alındığı vahşet sahneleriyle yüzleştik. Türkiye olarak bugüne kadar bölgeye 45 bin ton yardım malzemesi gönderdik. Gazze'de akan kan duruncaya ve Filistinli kardeşlerimiz özgür Filistin devletine kavuşuncaya kadar desteğimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Deprem bölgesinde yapılan konutların teslim sürecinin devam ettiğini de vurgulayan Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin konuta ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. Ayrıca, terörle mücadelede kararlılıkla hareket ettiklerini belirterek, terör örgütlerine nefes aldırmadıklarını ifade etti.

Ekonomi cephesinde ise hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadelenin süreceğini belirten Erdoğan, "Uyguladığımız ekonomi programının olumlu etkilerini yılın ikinci yarısından itibaren daha net bir şekilde görebileceğiz" dedi. Türkiye'nin hedeflerine ulaşana kadar durmak ve dinlenmek olmayacağını vurguladı.

Erdoğan, mesajını, Ramazan Bayramı'nın gönüllere huzur, ülkeye esenlik ve dünyaya barış getirmesi dileğiyle tamamladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.