Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜRGEV iftarında muhalefe yüklendi: "29 emekçi kardeşimiz için tek cümle kurmadılar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da İbn Haldun Üniversitesi'nde Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜRGEV iftarında muhalefe yüklendi: "29 emekçi kardeşimiz için tek cümle kurmadılar"
Yayınlanma:

Muhalefeti eleştirerek konuşmasına başlayan Erdoğan, "meyve veren ağaç taşlanır" diyerek TÜRGEV'e yönelik yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi. TÜRGEV'in her türlü olumsuzlukta mazlumların yanında olduğunu vurgulayan Erdoğan, vakfın toplumsal hizmet anlayışını desteklediğini belirtti.

Özellikle Beşiktaş'ta meydana gelen yangında hayatını kaybeden 29 emekçiye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı kesimlerin bu trajik olay karşısında sessiz kaldığını ve emekçilerin haklarını savunmadığını dile getirdi. Her konuşmasında emekçinin hakkından bahsedenlerin bu durum karşısında sessiz kaldığını ifade eden Erdoğan, yaşanan skandal zinciri karşısında sorumluların başlarını kuma gömdüklerini savundu. Erdoğan ayrıca savcılarla olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

31 Mart seçimlerine de değinen Erdoğan, demokrasinin öneminin bu süreçte bir kez daha ortaya çıktığını belirtti. "Biz kadere inananlardanız" diyerek seçim sonuçlarına saygı duyduklarını ifade etti. Ayrıca, "Bu seçim sonuçlarının hayra tebdil olacağına inanıyoruz" diye konuştu ve Türker İnanoğlu'nu anarak başsağlığı diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.