Cumhurbaşkanlığı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de duyuruldu.

Cumhurbaşkanlığı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Yayınlanma:

Bu kararlara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Vergi Başmüfettişliklerine Furkan Fırat, Erhan Yaşaran, Hatice Senger Erdoğan, Levent Emre, Bayram Gülçiçek, Barış Gürsoy, Volkan Nurdağ ve Halime Eda Tandoğan atanırken, Vergi Müfettişliklerine ise Sevil Toprak, Osman Neşet Tandoğan ve Erol Cihan Dersinlioğlu'nun yanı sıra yapılan yeterlilik sınavında başarılı olan Vergi Müfettiş Yardımcıları Murat Dönmez, Güler Çelik, Harun Yartaş ve İbrahim Ayyıldız atandı.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliklere Caner Atasever, Mahmut Kaynar ve Songül Afşar atanırken, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Başmüfettişliklere Ercan Sarı, Atilla Özkan, Mustafa Yavuz Ülküm, Birol Baha Bağ, Burak Büyükkuzukıran, Fatih Tuna Tunasoylu, Enes Keten ve Emre İlhan atanmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığı Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ise görevden alınmıştır.

Diğer yandan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettişliğine Yasin Zengin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Başmüfettişliğe Müfettiş Eşref İmamoğlu atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aydoğan ve Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun ise görevden alınmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.