Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Kadir Gecesi'ne özel programa katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde Kadir Gecesi programında yaptığı konuşmada, bu özel gecenin önemine vurgu yaparak, Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı bir gece olarak belirtildiğini dile getirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Kadir Gecesi'ne özel programa katıldı
Yayınlanma:

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, katıldığı Kadir Gecesi programında Gazze'deki Müslümanların yaşadığı zulme dikkat çekerek, oradaki kardeşlerimizin zalim işgalcilerin bombardımanı altında sürekli can verdiğini, soykırıma uğradığını ve katledildiğini söyledi. Bu nedenle, Gazze'deki kardeşlerimiz için dua etme ve yardım gönderme çağrısında bulundu.
Cuma hutbesinde ise Ramazan Bayramı'na tüm vatandaşları ve aileleriyle birlikte davet ettiklerini belirten Erbaş, namazın ardından 90 bin camide tüm mazlumlar için duaların edileceğini ifade etti.
Son olarak Erbaş, "Gazze'li kardeşlerimiz için, dünyanın neresinde mazlum ve mağdur varsa onlar için, ülkemiz için, şehitlerimiz için, ordumuz için, ordumuzun karada, havada, denizde her zaman ve her yerde mansur ve muzaffer olması için dua edeceğiz." dedi.
Ülkedeki bütün camilerde ise Kadir Gecesi dualarla idrak edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.