Diyet menüye ilgi çok

Doktorun Oteli, müşterilerden gelen istek üzerine menüsünü diyet yapanlara özel seçenekler sunarak geliştirdi.

Diyet menüye ilgi çok
Yayınlanma:
Güncelleme:

Diyet menüler artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Gerek sağlık gerek rejim nedeniyle gün geçtikçe daha çok tercih edilen “Diyet Menüler’ artık otellerinde ayrılmaz bir parçası olma yolunda. Ankara’da ilk kez bir büyük otel diyet menüsünü müşterilerin hizmetine açtı. Başkentin önemli termal turistlik noktalarından Doktorun Oteli, müşterilerden gelen istek üzerine menüsünü diyet yapanlara özel seçenekler sunarak geliştirdi.

Doktorun Oteli Genel Müdürü Ali Cenk Yorulmaz, artan rekabet koşullarında “100 de 100 müşteri memnuniyeti “ ilkesini temel aldıklarını belirterek Diyet menünün bu anlayışın bir getirisi olduğunu söyledi. Yorulmaz, bir süreden beri başta kahvaltı saatleri olmak üzere önemli bir müşterileri kitlesinin diyet ürünleri istediğini vurgulayarak, “Bunun sonucunda müşterilerimizden gelen bu istekler bir diyet menünün oluşmasını sağladı. Daha sonra ana yemeklerimiz ve diğer ürünlerde de diyet menü oluşturduk. Hatta unlu ürünlerde bile diyet uygulamasına başlattık. Çok kısa bir süre sonra diyet menülerimiz normal menülerin ulaştığı satış rakamlarını yakaladı” diye konuştu.

doktorun-oteli-1.jpg

Uzun yıllardır otel sektöründe çalıştığını vurgulayan Yorulmaz, geçmişte sadece yabancı misafirlerin ilgi gösterdiği diyet ürünlerine Türk insanının da artık büyük önem verdiğini belirterek, “Bu önemli bir gelişme. Türk insanı artık sağlığını koruyor. Yağlı ve unlu mamullerden kaçıyor. Bunu çok net olarak görmeye başladık. Artık diyet menüsü tüm işletmelerin bir ayrılmaz parçası olacak.  Ankara’da bunun öncülüğünü yaptığımız için çok mutluyuz” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.