Esenyurt'ta 24 yaşındaki kadın 30. kattan düşerek hayatını kaybetti: Şüpheli ölüm sonrası soruşturma başlatıldı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, 24 yaşındaki Dilara K.'nin bir sitenin 39 katlı binasının 30. katından düşerek yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Esenyurt'ta 24 yaşındaki kadın 30. kattan düşerek hayatını kaybetti: Şüpheli ölüm sonrası soruşturma başlatıldı
Yayınlanma:

Korkunç olay, Esenyurt Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede saat 00.30 sıralarında meydana geldi.

Genç kızın düşüşünü fark eden kız kardeşi durumu hemen site güvenliğine bildirdi. Site güvenliği ve çevredeki vatandaşlar, Dilara K.'yi sitenin avlusunda buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Dilara K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve olay yeri inceleme ekipleri dairede ve sitede incelemelerde bulunarak delil topladı. Cumhuriyet savcısı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

İncelemelerin ardından Dilara K.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Son yıllarda çok sayıda kadının yüksekten düşerek hayatını kaybetmesi bu yaşanan olayların intihar ya da kaza değil cinayet olma ihtimali sebebiyle gündemde sıklıkla yer bulmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.