Eski dostlar düşman oldu: Kılıçdaroğlu ve Dündar kavgası başladı

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Genel Başkanlarından Kemal Kılıçdaroğlu ve Gazeteci Uğur Dündar arasındaki sular durulmuyor. Sosyal medya üzerinden yürüyen polemiklere her defasında bir yenisi ekleniyor.

Eski dostlar düşman oldu: Kılıçdaroğlu ve Dündar kavgası başladı
Yayınlanma:

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında kendisini eleştiren gazeteci Uğur Dündar'a sosyal medya platformu üzerinden sert bir cevap verdi. Uğur Dündar'ın Sözcü TV canlı yayınında 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yönelttiği eleştirilerin ardından Kılıçdaroğlu, resmi hesabından yapılan paylaşımda Dündar'a karşı çarpıcı ifadeler kullandı.

Dündar'ın programda sarf ettiği "Tarih onu affetmeyecek" ifadelerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Muhalifler, davalarla, hapislerle, saldırılarla mücadele edip bedel öderken, sizin çarkınız yine 'şanlı şanlı' döner Uğur Bey." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden Uğur Dündar'a yazdığı mektupta ''Gün geçmiyor ki" cümlesiyle başladığı her haber programında, fonda gerilim müzikleriyle süslediği ve toplumun inanç noktalarına temas ederek 28 Şubat sürecinin alt yapısında emeği olan, iş başörtü sorununa geldiğinde; "İnadına mini etek, inadına dekolte" sloganlarına katkı sunan Uğur Dündar…'' gibi birçok sert ifadeye yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımını gören Dündar ise yine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda ''Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Bana açık mektup yazmışsınız. Ancak kullandığınız kaba üslubun yanı sıra, mektubunuzun iftira ve yalanlarla dolu içeriğini okuyunca "Acaba Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun X hesabı kötü niyetli birilerince ele geçirilmiş olabilir mi?" diye düşünmekten kendimi alamadım. Zira size hakaret etmedim, iftira atmadım, kişilik haklarınıza saldırmadım, özel hayatınıza lâf etmedim.'' dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.