Fenerbahçe, Ahhisar Kupa maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Kupası final maçı için Akhisar ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe Akhisar maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bütün detaylar haberimizde.

Fenerbahçe, Ahhisar Kupa maçı ne zaman, saat kaçta?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fenerbahçe ile Akhisar bu akşam saat 20.30'da karşı karşıya gelecek. ATV'den naklen yayınlanacak olan bu mücadelede nefesler tutuldu. 

Fenerbahçe, yarın Diyarbakır’da TM Akhisarspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalinin hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 11.00’de başladı. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular; 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçın devamında yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı. 

FENERBAHÇE DİYARBAKIR'A GELDİ

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi Diyarbakır'a geldi.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın akşam Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi Diyarbakır'a geldi. Uçakla Diyarbakır Havalimanı'na gelen kafile için takım otobüsünün geçeceği güzergahta yoğun güvenlik önlemleri alındı. Merkez Kayapınar ilçesinde konaklayacağı otele gelen takım otobüsü taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Otele geçen kafile yarın akşam 20.30’da Diyarbakır Stadı'nda oynanacak maçı beklemeye başladı. 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.