FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'den tepkilere yol açan Taha Hüseyin Karagöz yorumu: O fotoğraf yerine bir sığırla...

FOX TV Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, CHP lideri Özgür Özel'in Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'le yaptığı görüşme ve verdiği pozu eleştiren dikkat çekici bir açıklama yaptı.

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'den tepkilere yol açan Taha Hüseyin Karagöz yorumu: O fotoğraf yerine bir sığırla...
Yayınlanma:

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, CHP lideri Özgür Özel'in Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'le yaptığı görüşme ve sonrasında verdiği pozla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Karagöz'ün bu buluşmayı kamuoyuna duyurmasının ardından, Özgür Özel, paylaşılan fotoğrafla alakalı, "Geçmişte televizyon programlarına katıldığım birisiyim. Dün de Ankara’da birçok siyasiyle görüştüm. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı" demişti.

FOX TV'de canlı yayında konuşan Selçuk Tepeli ise, "Ben olsam bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim. O fotoğraf yerine..." ifadelerini kullanarak, Özgür Özel'in görüşme ve pozunu eleştirdi. Tepeli'nin bu ifadesi kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu ve çeşitli olumlu ve olumsuz eleştirilere konu oldu.

Karagöz bir haber için Selçuk Tepeli'ye telif davası açacağını bildirdi.

Ayrıca resmi X hesabından Tepeli'nin açıklamasına tepki gösterdi ve bu ifadeler için dava açacağını açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.