İmamoğlu koltuğu devretti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'ye devretti.

İmamoğlu koltuğu devretti
Yayınlanma:

Saraçhane'deki Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette, İmamoğlu, Ali Selim Metli ve okul arkadaşlarını, okul müdürü ve öğretmenlerini kabul etti. İmamoğlu, sembolik olarak makam koltuğunu Metli'ye devretti. Koltuğa oturan Metli, okulda öğrencilerin çantalarını koyabilecekleri dolaplar ile yemekhane yapılmasını istedi. İmamoğlu ise okullara destek olma çabası içinde olduklarını, bu tür talepleri dikkate aldıklarını ve yerine getirmeyi kendilerine sorumluluk olarak gördüklerini belirtti.

Daha sonra İmamoğlu, Arnavutköy'deki Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali'ne katıldı. Vatandaşlarla selamlaşan ve fotoğraf çektiren İmamoğlu, konuşmasında 23 Nisan'ın dünyanın en neşeli ve umut verici bayramı olduğunu vurgulayarak, "Çünkü bu bayram, çocuklara hediye edilmiş bir bayram. Çocuklara çok güzel şeyler anlatan bir bayram." dedi ve katılımcıların bayramını kutladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.