İYİ Parti, siyasi parti temsilcilerini ağırladı

İYİ Parti, Ramazan Bayramı vesilesiyle düzenlediği partiler arası bayramlaşma programında AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi heyetlerini ağırladı. Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Erdi Mert Türk, konukları karşıladı.

İYİ Parti, siyasi parti temsilcilerini ağırladı
Yayınlanma:

AK Parti heyeti, MKYK üyesi Hasan Sert başkanlığında İYİ Parti'ye ziyarette bulundu. Sert, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu süreçleri ve bölgesel istikrarsızlıkları dile getirirken, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle Türkiye'nin gücünü artırması gerektiğini belirten Sert, "Bunu yapmak için devletler siyasetle yönetilir, ekonomiyle büyür. Hep birbirimize destek olarak, ülkemizin başını eğmeden güçlü bir şekilde çalışmamız lazım." şeklinde konuştu.

İYİ Parti'den Vural ise parlamentodaki çalışmaların milletin hayrına olması temennisinde bulunarak, seçim sürecinin ardından birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğini ifade etti. Vural, Türkiye'nin refahı ve güçlenmesi için tüm siyasi partilerin işbirliği yapması gerektiğini belirtti.

CHP heyeti de İYİ Parti'yi ziyaret ederek bayramlaştı. CHP'li Volkan Demir, Filistin'deki insanlık dramına dikkat çekerek, yerel seçimler sonrası halkın beklentilerinin karşılanması gerektiğini ifade etti. Demir, siyasetin iletişim ve işbirliği yoluyla güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaretler sırasında Filistin'deki insanlık dramına ve Türkiye'deki ekonomik sıkıntılara dikkat çekilirken, bayramlaşma programının devam edeceği belirtildi. Konuk heyetler, çiçek ve çikolata getirirken, İYİ Parti'de de konuklara çay, kahve, çikolata ve baklava ikram edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.